Snelportretjes op jouw feestje of evenement

Ga jij binnenkort trouwen? Heb je net een nieuwe winkel geopend? Of heb je een ander evenement waarbij je de gasten wil verrassen en iets extra’s wil geven? Dan kom ik graag langs om live te illustreren!

Informatie & kosten
Je kan me boeken als live illustrator. Ik zal dan portretten tekenen van de gasten op het evenement of feestje. Deze portretten teken met fineliners en aquarel op mooi, stevig papier van A5 formaat. De gasten kunnen per 1 – 3 personen getekend worden. De portretten zijn binnen 5-10 minuten klaar. Gasten krijgen het portret kosteloos mee naar huis als aandenken/ bedankje.

De kosten bedragen € 135,00 per uur incl. materiaalkosten. Wanneer je me voor meer dan vijf uur boekt zal het uurtarief vanaf het zesde uur verminderd worden naar € 75,00. De reiskosten zijn afhankelijk van de locatie van het evenement.Een extra optie is om het papier waarop de portretten getekend worden te personaliseren. Ik maak dan voorafgaand een ontwerp op het papier met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf, de datum van de bruiloft en namen van het bruidspaar of een ander ontwerp naar keuze. Dit ontwerp laat ik eerst door jou goedkeuren via de mail en wordt vervolgens op het papier gedrukt. De kosten voor gepersonaliseerd papier zijn vanaf € 50,00 (afhankelijk van de wensen voor het ontwerp en de oplage).

Offerte aanvragen
Ben je enthousiast? Stuur een berichtje via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar info@matiastudio.nl en vraag een vrijblijvende offerte op.