OVER-MIJ-square

Hi, mijn naam is Matia en ik ben illustrator en grafisch ontwerper. Wat leuk om dat te kunnen zeggen! 

Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd in Nijmegen, maar mijn passie ligt ergens anders. Ik teken al sinds ik voor het eerst een pen in mijn hand kon vasthouden en daar ben ik nooit mee gestopt. Tijdens mijn studie en ik begonnen met het maken van portret illustraties. Ik kreeg steeds meer opdrachten en verzoekjes en op een gegeven moment was de vraag zo groot dat ik Matia Studio ben begonnen. Ik ben in het diepe gesprongen en na mijn Bachelor gestopt met mijn studie. En nu ben ik full time bezig met mijn passie. 

Wat ik vooral doe is het maken van portret illustraties. Dit doe ik op bestelling aan de hand van foto’s, maar ook live op feestjes en evenementen. Je kan me ook vragen voor het ontwerpen van geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Daarnaast heb ik een aantal producten in mijn webshop. 

Met trots kan ik zeggen dat ik heb mogen samenwerken met bedrijven als Hallmark, Rivièra Maison, Friends of the Brands en bruidsmodezaak Koonings. En heb ik twee hele leuke publicaties gehad in Cosmogirl, Girlz! 

Wil je een bestelling plaatsen of heb je een leuk idee voor een samenwerking? Laat het me dan weten en neem contact met me op. Ik kan niet wachten!