Je bekijkt nu Kleurplaten voor BHG

Kleurplaten voor BHG

Wanneer ik vroeger met mijn ouders en zusjes uiteten ging, wilden we altijd tussendoor kleuren. Als een restaurant kleurplaten had was dat een feestje!

En nu kreeg ik zelf de opdracht om een aantal kleurplaten te ontwerpen voor verschillende horeca locaties! De kleurplaten zijn voor vier verschillende restaurants gemaakt: Bistro Belle, Fort bij Vechten, Klein Zwitserland en Restaurant Zuiver. Op de kleurplaten zijn verschillende elementen van de locaties terug te zien.

De restaurants zijn allemaal zo verschillend! Dat maakte het tekenen van de kleurplaten ook zo leuk. Bistro Belle ligt aan het water en heeft mooie oude luiken! Fort bij Vechten is een locatie voor evenementen, bruiloften, vergaderingen en feesten. In dit oude fort mocht ik laatst ook een keer live illustreren op een bruiloft. Pannenkoekenhuis Klein Zwitserland heeft naast het restaurant ook een grote speeltuin. Erg leuk voor kinderen en kinderfeestjes! In een oude boerderij is Restaurant Zuiver gevestigd. Zij maken gebruik van streekproducten en hebben een eigen moestuin met kruiden.

Al deze elementen zijn terug te zien in de kleurplaten!
Herken jij ze van de foto’s?

Deze toffe opdracht kreeg ik van BHG. Hoe leuk is het om kinderen met deze kleurplaten aan tafel bezig te zien!