Speciaal voor jou gemaakt!

Ga je trouwen, verhuizen, krijg je een kindje of ben je binnenkort jarig? Deze momenten zijn het waard om te vieren en daar hoort natuurlijk een mooi kaartje bij! Deze maak ik graag en wel zo persoonlijk en uniek mogelijk, zodat hij echt bij jou past.

Zo ga ik te werk

Stap 1.

Als eerste hoor ik graag je wensen voor de kaart. Hierbij is het fijn als je deze zo specifiek mogelijk kan omschrijven. Denk aan het formaat, de illustratie(s), tekst voor- en achterkant en wensen voor het drukwerk. Als je er nog niet helemaal uit bent denk ik graag met je mee!

Stap 2.

Wanneer je wensen voor het ontwerp duidelijk zijn ga ik aan de slag met schetsen. Ik zal een eerste opzet sturen voor de kaart en daar mag je feedback op geven. Vervolgens ga ik aan de slag met de conceptversie van de kaart. Deze ontvang je via de mail en ook hier mag je reactie op geven.

 

Stap 3.

Na eventuele aanpassingen ontvang je een digitale proefdruk*. Wanneer je helemaal blij wordt van het ontwerp en akkoord geeft kan het kaartje gedrukt worden. Wanneer de gedrukte kaartjes klaar zijn stuur ik ze naar je op via de post. De levertijd is 3-5 werkdagen.

*Bij trouwkaarten en geboortekaartjes krijg je ook een gratis papieren proefdruk.

Stap 4.

Als het proefkaartje helemaal is wat je hoopte, geef je akkoord. Het kaartje wordt naar de drukker gestuurd en bij jou thuis geleverd.

Wil je een geboortekaartje laten maken? Dan zorg ik dat het kaartje helemaal klaar is voordat het kindje wordt geboren. Als de kleine er is ontvang ik graag de gegevens, zoals de geboortedatum, tijd, lengte en gewicht. Hierna ontvang je een digitale proefdruk om een laatste keer te checken of alles klopt. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt en opgestuurd.

Het ontwerp en de kosten

Bij het maken van een kaart zijn er veel verschillende mogelijkheden. De kosten zijn daarom erg afhankelijk van de keuze die je maakt voor het ontwerp. De prijs voor kaartontwerp op maat is vanaf € 225,00. Na jouw aanvraag zal ik een offerte op maat opstellen met de exacte kosten voor jouw kaartje.

Opties en richtlijnen voor drukwerk

De prijs van het drukwerk zal volledig afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen. Hieronder staan zes verschillende formaten waaruit je kan kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk een ander formaat te kiezen. De kaartjes worden fullcolour gedrukt op stevig Italiaans conqueror vergé papier (incl. enveloppen). Er zijn opties voor andere papiersoorten. Laat weten wat jouw wensen zijn voor het drukwerk (denk hierbij aan formaat en oplage) en ik neem de kosten mee in de offerte. 

Lieve woorden

Ben je enthousiast geworden?

Stuur een mailtje en vraag een vrijblijvende offerte op.

Neem een kijkje op mijn Instagram voor meer voorbeelden!
https://www.instagram.com/matia.studio/