Speciaal voor jou gemaakt!

Ga je trouwen, krijg je een kindje of ben je binnenkort jarig? Deze momenten zijn het waard om te vieren en daar hoort natuurlijk een mooi kaartje bij! Deze maak ik graag en wel zo persoonlijk en uniek mogelijk, zodat hij echt bij jou past.

Zo ga ik te werk

Stap 1.

Als eerste hoor ik graag je wensen voor de kaart. Hierbij is het fijn als je deze zo specifiek mogelijk kan omschrijven. Denk aan het formaat, drukwerk, de illustraties, kleuren, het soort papier, aantallen en tekst. (Bijna) alles is mogelijk!

Stap 2.

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de kaart. Zodra het ontwerp klaar is, stuur ik deze naar je via de mail. Op dit ontwerp mag je feedback geven.

Stap 3.

Wanneer je helemaal blij wordt van het ontwerp en akkoord geeft, maak ik een digitale proefdruk en laat ik één gratis proefdruk bij de drukker maken. Dit kaartje ontvang je per post, zodat je kunt zien hoe deze er in het echt uitziet. De levertijd is 3-5 werkdagen. 

Stap 4.

Als het proefkaartje helemaal is wat je hoopte, geef je akkoord. Hierna volgt de factuur voor de betaling. Zodra de betaling is ontvangen wordt het kaartje naar de drukker gestuurd en bij jou thuis geleverd.

Wil je een geboortekaartje laten maken? Dan zorg ik dat het kaartje helemaal klaar is voordat het kindje wordt geboren. Als de kleine er is ontvang ik graag de gegevens. Hierna ontvang je een digitale proefdruk om een laatste keer te checken of alles klopt. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt en opgestuurd.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur me een mailtje en vraag een vrijblijvende offerte aan.