Je bekijkt nu Kleurplaat Kleine Bij

Kleurplaat Kleine Bij

Yes, de Kinderboekenweek met het thema Gi-Ga groen is van start! Het prentenboek ‘Kleine Bij is goed genoeg’, dat zich grotendeels afspeelt in de Gi-Ga groene en Gi-Ga gave bloementuin van Kleine Bij, past hier perfect bij. Het is tevens een mooi verhaal met een boodschap, waar elk kind iets aan heeft. Voor nu én later als volwassene. 

Speciaal voor de Kinderboekenweek is er een leuke en multifunctionele kleurplaat beschikbaar. Hij is geschikt voor jong & oud! Hoe dat precies zit en hoe je ‘m binnen een paar seconden al in je bezit hebt, zie je via de link.

 

Het prentenboek ‘Kleine Bij is goed genoeg’ is geschreven door Gabriella Hoop met illustraties van Matia Heesakkers. In het prentenboek worden vier waardevolle boodschappen gedeeld over zelfliefde, omgaan met negatieve emoties, dankbaarheid en leven in het hier en nu.

Kleine Bij wil dolgraag een perfecte bij zijn. hij wil sneller kunnen vliegen, stippen in plaats van strepen, geen stekelige kont en ook nog eens meer honing. Door dat hij niet tevreden is en zichzelf steeds met andere dieren vergelijkt, vergeet hij bijna hoe bijzonder hij zelf is. Maar ook wat hij allemaal kan én hoe prachtig de bloementuin is waarin hij woont. Kon  Kleine Bij maar inzien, dat hij al goed genoeg is…

Ga naar www.lavie-jolie.nl om recensies en een inkijkexemplaar te bekijken en natuurlijk om je bestelling te plaatsen!