Je bekijkt nu Moments To Remember

Moments To Remember

Het leven zit vol bijzondere momenten die we niet willen vergeten en voor altijd bij ons willen dragen. Hoe mooi is het als we deze momenten vast kunnen leggen in een boek! Vorig jaar is Froukje gestart met haar bedrijf ‘To Remember’ en verkoopt ze haar eigen ontworpen invulboeken!

Het is alweer een jaar geleden dat Froukje en ik onze eerste afspraak hadden. Ze vertelde mij heel enthousiast over haar plan om invulboeken te maken! Ze had al een hele waslijst met ideeën in haar hoofd. Het enige wat ze nog nodig had was een illustrator.

Ze gaf aan dat mijn vrolijke, kleurrijke stijl perfect paste bij haar ideeën en ontwerpen. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en ik heb de opdracht vrijwel direct aangenomen. Na wat afspraken op papier te hebben gezet zijn we samen aan de slag gegaan.

Ik heb ondertussen al heel wat illustraties gemaakt, van bloemen tot bikini’s en barbecues. Deze illustraties zijn niet alleen terug te zien in de invulboeken maar ook in de vorm van stickers en op washitapes. Al deze producten zijn te bestellen via de website van To Remember https://www.to-remember.nl.

Neem gerust een kijkje want het is de moeite waard!